Семінар «Важливі аспекти сфери технічного регулювання в умовах створення зони вільної торгівлі згідно з Угодою про асоціацію між Україною та ЄС»

Мета семінару: доведення до бізнесових кіл Львівщини інформації щодо можливих змін у торгівельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, змісту Глави 3 «Технічні бар’єри у торгівлі» розділу IV «Торгівля і питання пов’язані з торгівлею» проекту цієї Угоди.

Організатори:

  • Міністерство економічного розвитку і торгівлі України;
  • Львівська облдержадміністрація;
  • ДП НДІ «Система»;
  • Львівська філія ДП УкрНДНЦ;
  • Львівська торгово-промислова палата.

Основними питаннями, які будуть розглядатись у ході семінару є:

  1. Положення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС в частині технічного регулювання.
  2. Роль системи технічного регулювання в умовах ринкової економіки. Новий підхід ЄС: результати проведення реформ, основні принцип та завдання.
  3. Роль суб’єктів технічного регулювання відповідно до принципів Нового підходу Європейського Союзу.
  4. Застосування технічних регламентів виробниками промислової продукції та стандартів, що є доказом відповідності продукції вимогам технічних регламентів.
  5. Процедура оцінки відповідності, складання декларації про відповідність та маркування (до введення в діб Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та після підписання Угоди АСАА).

Просимо Вас до 4 червня 2014 року надати кандидатури учасників семінару на e-mail:vs@dndi-systema.lviv.ua або факс. (032)235-84-49. 

Вхід вільний. Ми раді будемо бачити Вас серед учасників нашого семінару. Всім учасникам семінару буде видано посвідчення про участь у семінарі, яке є документом про підвищення кваліфікації фахівців у галузі технічного регулювання.

Приєднані файлиРозмір
PDF icon Програма семінару36.78 KB