IV Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих вчених у царині метрології "Technical using of Measurement-2018"

ДП НДІ «Система»

З 14 до 16 лютого 2018 року в Національному університеті „Львівська політехніка” (база «Політехнік-3» м. Славське) відбулася Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих вчених у царині метрології "Technical using of Measurement-2018".  Організаторами конференції виступили: Академія метрології України, національний університет «Львівська політехніка», національний університет «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», державне підприємство «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем».

В роботі конференції взяли участь українські і закордонні фахівці у галузі метрології, стандартизації, сертифікації та управління якістю, та зацікавлені підприємства ( ДП «Укрметртестстандарт», ПрАТ «Енергооблік», ПАТ «Укрзалізниця» та інші ).

В рамках конференції була проведена школа-семінар на тему «Практичні аспекти калібрування засобів вимірювальної техніки та невизначеність вимірювань» та відбулось  засідання Академії метрології України.

Основні  напрямки роботи конференції :

  1. Теорія й практика вимірювань та випробувань
  2. Застосування інформаційно-вимірювальних технологій у промисловості
  3. Технічне регулювання в Україні в світлі Європейської інтеграції
  4. Метрологічне забезпечення вимірювань та випробувань
  5. Кваліметрія
  6. Автоматика та прилади
  7. Практичні аспекти реалізації вимог ДСТУ ISO 9001:2015 на українських підприємствах

Під час конференції було розглянуто впровадження нових законів у сфері метрології і їх застосування на практиці, практичні аспекти калібрування засобів вимірювань та оцінювання непевності вимірювань, наголошено на практичних аспектах реалізації вимог ДСТУ ISO 9001:2015. На круглому столі співголовами конференції були вручені сертифікати про участь у конференції усім учасникам.

Конференція проходить на щорічній основі, до участі запрошуються усі бажаючі. Відповідну  заявку для участі в конференції  можна найти на нашому сайті , заповнити і надіслати на адресу науково-навчального центру.